سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ترند روم

سرعت گفتار

    نظر


چگونه می توانید بازخورد خوبی دریافت کنید؟ سرعت کلمه دیگری است که بر گفتار شما تأثیر می گذارد. این می تواند بر نحوه صحبت واضح شما تأثیر بگذارد. افرادی که مهارت های گفتاری خوبی دارند نمی توانند خیلی سریع یا خیلی کند باشند. برای تعیین اینکه آیا باید سرعت صحبت کردن خود را تنظیم کنید، در مورد اینکه آیا طرف مقابل شما را به خوبی درک می کند یا خیر، بخواهید و سپس بر اساس توصیه های او سرعت صحبت کردن خود را کاهش دهید یا تسریع کنید.

قوانین تلفظ

فیلرها می توانند به معنای کلماتی مانند "um"، "like" یا "uh" باشند، زمانی که شما نمی توانید آنها را به خوبی تلفظ کنید و نمی دانید چگونه یک جمله را کامل کنید. گاهی اوقات این کلمات ممکن است گیج کننده باشند. این امر به ویژه در صورتی صادق است که بلندگو از میزان صدای بیش از حد استفاده کند.

مهارت اطلاعات در زندگی روزمره و حرفه ای ما کاربردهای زیادی دارد. تکنیک های بیانی در احوالپرسی و مکالمات روزمره برای مصاحبه های شغلی و رهبران تیم استفاده می شود. بنابراین نمی توان اهمیت این مهارت را نادیده گرفت; اما سوال اینجاست که چگونه می توان یک روش نوردهی خوب به دست آورد؟ به عبارت دیگر، چگونه می توانیم مهارت های گفتاری خود را بهبود بخشیم؟ در این مقاله به این موضوع پرداخته ایم.

فن بیان چیست؟

فنون بیانی چیست و چگونه بر زندگی ما تأثیر می گذارد بیان هنر استفاده از کلمات و عبارات برای برقراری ارتباط مؤثر با دیگران است؟ البته برای بیان افکار و ایده های خود به شیوه ای جذاب و موثر، به مهارت های بیانی نیاز دارید. در این مهارت هم کلمات و حالات چهره و هم حرکات بدن و صورت بر انتقال پیام تاثیر می گذارد. هدف از یادگیری این تکنیک بیان چیست؟

اهمیت فن بیان هم در زندگی فردی و هم در زندگی حرفه ای و اجتماعی افراد مشخص می شود. در واقع، هر جا که با ارتباط کلامی سر و کار داشته باشید، مهارت های گفتاری خوب و هنرهای بیانی نیز مفید خواهد بود.

در زیر برخی از مزایای اصلی تکنیک بیان آورده شده است.

ارتباط سریعتر و کارآمدتر

احساسات، افکار و عقاید را به راحتی بیان کنید

توانایی نفوذ به میان جمعیت و قرار دادن حرف ها و نظرات خود روی میز

بهبود زندگی از منظر ذهنی

بهبود روابط تجاری

موفقیت مالی

مصاحبه شغلی خوب

امکان رهبری و مدیریت

کدام افراد به مهارت های ارتباطی نیاز دارند؟

در نگاه اول، مهارت های سخنرانی عمومی ممکن است برای افرادی که سخنرانان خوبی هستند و سخنرانی می کنند مفید به نظر برسد. اما حقیقت این است که همه ما به این مهارت نیاز داریم. در واقع، همه ما درگیر گفتگو هستیم. بنابراین، مهارت های گفتاری و فنون بیان برای همه ما ضروری خواهد بود.

با این حال نمی توان انکار کرد که برخی مشاغل و حرفه ها ارتباط تنگاتنگی با مهارت های هنرهای بیانی دارند. معلمان، مشاوران، وکلا، سخنرانان، سیاستمداران و غیره.

آیا فن بیان یک استعداد طبیعی است؟

بسیاری از مردم بر این باورند که مهارت های کلامی یک استعداد است. اگرچه بسیاری از افراد به طور طبیعی در گفتار و بیان و بدون هیچ آموزش قبلی بسیار حرفه ای می شوند، اما نمی توان اهمیت آموزش برای بهبود این مهارت را نادیده گرفت. بنابراین، چه استعدادی در این زمینه داشته باشید و چه نداشته باشید، نیاز به آموزش در فن بیان دارید.

چگونه بیان خوبی داشته باشیم؟

تقویت هنرهای بیانی مانند سایر مهارت ها مستلزم آگاهی از فنون فن بیان و انجام تمرین های عملی است. می توانید از کتاب ها، مقاله ها و کلاس های تکنیک اسپیکینگ برای به دست آوردن یک تکنیک قوی گفتاری استفاده کنید. این منابع تکنیک ها و تمرین های مختلفی را برای تقویت فن بیان بیان می کنند.

نکته مهم در اینجا این است که شما باید این تمرین را به طور منظم انجام دهید تا بخشی از رفتار و عادات شما شود. علاوه بر این، همیشه باید هنگام تمرین و تمرین افکار خود را ببینید تا نقاط ضعف احتمالی را شناسایی کرده و زمان کافی برای اصلاح آنها داشته باشید.

در این بخش، ما موثرترین تکنیک ها برای بهبود عملکرد را مورد بحث قرار می دهیم.

خودت را ارزیابی کن

شما باید خودتان را به عنوان یک مخاطب قضاوت کنید. جلوی آینه بایستید و شروع به صحبت کنید. چهره شما چقدر احساسات کلمات شما را منتقل می کند؟ چقدر می توانید از حرکات بازوها و بدن خود استفاده کنید؟ صدای خود را ضبط کنید و گوش دهید. آیا صدای منحصر به فردی دارید؟ آیا دست می زنید یا کلمات خاصی را تکرار می کنید؟

توجه داشته باشید که خودارزیابی بخش مهمی از مهارت های گفتاری است. بدون ارزیابی، هرگز نقاط ضعف خود را نخواهید دید و در نتیجه بهبودی در تکنیک صحبت کردن خود مشاهده نخواهید کرد.

به سخنرانی های مختلف گوش دهید

به سخنرانی ها در مورد هر موضوعی که به آن علاقه دارید گوش دهید. ببینید چه چیزی در کلمات کسی برای شما جذاب است. گفتار و لحن صدای افراد را ارزیابی کنید و سعی کنید در تمرینات خود از آنها تقلید کنید.

ارتباط با افراد مشهور نیز به شما کمک می کند تا نحوه تاثیرگذاری را یاد بگیرید. سعی کنید در حرکات و کلام این افراد به دنبال آموزش بیان بیان باشید. نکات جالب و جالبی در این مورد خواهید یافت.

جملات را با استفاده از عبارات تکرار کنید

اگر سوالی در مورد نحوه بیان خوب دارید، باید عبارات و کلمات را مرتباً تکرار کنید. جملات ورزشی برای تقویت عضلات فک و گلو و جلوگیری از تپش قلب طراحی شده اند. هرچه بیشتر این عبارات را تکرار کنید، مهارت صحبت کردن شما بهتر خواهد شد.

یاد بگیرند

خواندن به افزایش دایره لغات شما کمک می کند. هرچه کلمات بیشتری در مورد یک موضوع بدانید، بهتر می توانید صحبت کنید. همچنین می توانید اشعار ادبی و ضرب المثل های مختلف را یاد بگیرید. مطالعه در واقع یک پس زمینه بسیار ایده آل برای شما ایجاد می کند.

به یاد داشته باشید که برای صحبت کردن به کلمات نیاز است. بنابراین، هرچه واژگان بیشتری بدانید، بهتر می توانید کلمات را انتخاب کنید و جملات صحیح بسازید. به طور خاص، کلمات خاصی می توانند معنای شما را دقیق تر کنند.

در کلاس های آموزشی شرکت کنید

دوره های بیانی می تواند یکی از بهترین منابع برای یادگیری فنون ارتباط شفاهی باشد. در این دوره ها راه حل ها و تمرین های جدیدی برای بهبود تکنیک بیان معرفی می شود. با گذراندن این دوره ها می توانید با صرف زمان و هزینه کمتر مهارت های گفتاری خود را ارتقا دهید.

اگر زمان کافی برای آموزش ندارید، توصیه می کنیم از دوره های آنلاین استفاده کنید. دوره های آنلاین و مجازی برنامه منعطف تری دارند و به شما این امکان را می دهند که بر اساس برنامه خود فن بیان را بیاموزید.

با سرعت معمولی صحبت کنید

شما باید سرعت گفتار را در حالت عادی تنظیم کنید. لازم به ذکر است که 155-175 کلمه در دقیقه برای درک اینکه چه سرعتی برای یک فن اکسپرس بهینه است کافی است. زمانی که بتوانیم با سرعت عادی صحبت کنیم، شنوندگان سخنان ما را درک خواهند کرد. ضبط صدا (تکنیکی که در فصل های قبلی معرفی شد) برای اندازه گیری این مشکل مفید است.